2013. február 6., szerda

Szünet

Ezt a blogot azért kezdtem el írni, hogy kiírhassam magamból mindazt, amit nem mondhattam el senkinek. Szerettem volna sorstársakat találni, ötletelni, tapasztalatot cserélni - és ez mind meg is valósult :)

Sok barátunk, jó ismerősünk van szerencsére, akik ismernek, szeretnek minket, és sok mindent tudnak rólunk, de azt, hogy az elmúlt években miken mentem keresztül és milyen súlyos diagnózissal kellett szembenéznem, alig pár ember tudja csak, erről a blogról pedig 2 nagyon közeli barátnőmet leszámítva senkinek nem szóltam.
Nem egy vidám blog ez sajnos, mert ide évek óta csak a nyűgjeimet, csalódásaimat, kudarcokat (na meg az újabb "felfedezéseimet") írtam meg, az "igazi életemről" meg semmit és úgy érzem, hogy ezért hamis képet festhet rólam. Az a helyzet ugyanis, hogy a korai petefészekkimerülés diagnózisát leszámítva szerencsére tényleg nem lehet semmi okom panaszra. Boldog életem van, a férjemmel olyan hihetetlen szeretet, olyan erős kötelék van köztünk már 16 éve, amit sokan el sem tudnak képzelni és van egy gyönyörű, egészséges kisfiunk, aki minden napunkat bearanyozza.  Békében, harmóniában, biztonságban élünk egy csodaszép, napsütéses országban, tele tervekkel.

A leghülyébb felhasználónévvel, teljes anonimitásban írtam ezt a blogot, és nagyon próbáltam figyelni, hogy minél kevesebb személyes infót adjak ki magamról. Nem szerettem volna, hogy olyanok is rámtaláljanak, akik személyesen, a civil életemből ismernek, és a leírtak alapján beazonosítsanak.
Kellett hozzá pár év, de végül ez mégis megtörtént, és ha ők rámtaláltak, akkor simán lehet, hogy olyan távoli ismerőseim is rámismertek, olvasnak és naprakészek belőlem, akikkel viszont nem szeretném a legbensőbb érzéseimet, laboreredményeinket, együttléteink időpontjait stb. megosztani.
A napokban kaptam ismét egy pofont az élettől (nem babatéma kivételesen, de az öndiagnosztizálós témakörbe remekül passzol), amit tanulságképpen megírnék, de már inkább zárt keretek között.
Úgy döntöttem tehát, hogy a magánéletünk védelmében indítok egy zárt blogot, ahol szeretettel várok mindenkit, akit érdekelnek a továbbiak. Ezt a blogot így hagyom, mert hátha hasznos lehet még ez a tartalom valakinek és tervezem, hogy fogok azért még írni ide is.
Aki szeretne továbbra is olvasni a zárt blogban, az légyszi jelezze itt, vagy privátban az ezustmacko777 kukac gmail pont com emailcímen.

Köszönön szépen, hogy velem voltatok!! :*


23 megjegyzés:

Nani írta...

Én szeretnék!!
kapiani kukac citromail.hu
Köszi

Ezüstmackó írta...

Drága Nani, már ment is a meghívó! :))
Puszillak!

Kinga írta...

Szia, nemrég találtam rá a blogodra. Én is szeretnék kérni egy meghívót, ha lehetséges. Köszi Kinga

Névtelen írta...

Kedves Ezüstmackó!
Egy ideje olvasgatom a blogodat, mivel mi is babát szeretnénk és én is hashimoto kóros vagyok. Jelenleg a pm hormonjaim még rendben és a ciklusaim is, de nagyon érdekelne hogy mi történt, történik veled. Kaphatnék én is meghívót?
Hogy állsz az AVIVA-val? Elkezdted? Nekem februárban mértek AMH-t 1,3 lett, újra elkezdtem AVIVA-ra járni és márciusban igaz egy másiklabor 2,2-t mért.

Névtelen írta...

Szia Ezustmackó,
Engem is erdekelne a folytatás. En is nemreg akadtam a blogodra, miutan magas anti-thyreoglobint mutattak ki. Meg nem tudom mennyire kell ezzel komolyan foglalkoznom, de mivel szeretnek teherbe esni es tobb lombikos beultetes sem sikerult szep embriok mellett, lehet hogy van ezzel osszefugges.
Koszonom.
Zs.

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Kedves Ezüstmackó!
napok óta olvasom a blogod, szeretnék egy meghívót. nagyon hasonló a sorsunk, most nem részletezném, írtam már emailt is. Kérlek küldj egy meghívót! Köszönöm M

ria11 írta...

Kedves Ezüstmackó!

Kaphatnék meghívót a blogodra? Nagyon érdekelne a folytatás, én is hasonló cipőben járok....

Köszönöm, üdv, ria11

Ezüstmackó írta...

Szívesen adok meghívót, csak egy emailcímet kérek szépen, ahová küldhetem. :)

Erenya írta...

Kedves Ezüstmackó!

email címem: elrondiel@gmail.com

blogom a nevem alatt linkelve

Nagyon nagyon szurkolok Neked!

veronika írta...

Kedves Ezüstmackó!
Nem rég akadtam a blogodra és ma szembesültem az eredményemmel miszerint hasonló cipőben járunk... :( Két lombik babánk után vágyunk még egy kistestvérre de alig adnak esélyt amit nem tudok elfogadni. Ha lehet szeretném követni a blogod és sikerekről olvasni, meghívót a pkveronika@gmail.com-ra várok.
Köszi! Veronika

Névtelen írta...

Szia,

Hasonló cipőben járok, mint te. Nemrég kaptam meg az első magas FSH eredményemet....
Szeretnék meghívót kérni én is. A mail címem: csigabiga828282

Nagyon szorítok nektek!!

Unknown írta...

bocs, lemaradt
csigabiga828282@gmail.com

Mes írta...

Szia,
Küldtem neked e-mailt, de itt is jeleznék. Szeretnék meghívót kérni, sajnos hasonló a problémám.
Üdv: Mes

Jonsye írta...

Szia Ezüstmackó! Írtam emailt pár napja, hogy meghívót kérjek a privat blogodhoz. Szeretnélek követni, érdekel a folytatás. Sok sikert kívánok!

Névtelen írta...

Szia. En is szeretnelek kovetni legyszi nekem is kuldj egy meghivot. Nagyon koszi. Minden jot nektek! olaszagnes 87@gmail.com

Unknown írta...

Szia!
Kérhetnék én is hozzáférést? vorosfenyo33@gmail.com

Üdv, M.

Unknown írta...

Sziasztok!
Szeretnék bekerülni a zárt csoportba!
Bemutatkozó email küldtem,de nem kaptam választ!
Köszönöm

Mazsolababa írta...

Szia Ezüstmackó,
Írtam neked emailt címedre, de sajnos failed:-(
szereném én is felvenni a kapcsolatot veled
monikovacs75@gmail.com
Legyen szép napod!
Üdv: Mónika

pannika írta...

Kedves Ezüstmackó!

Szeretnék veled kapcsolatba lépni. Hasonló problémával küzdök és jó lenne valakivel beszélni, tapasztalatokat cserélni ezzel kapcsolatban.
Email címem: napkelte01@gmail.com
Köszönöm: Anita

Unknown írta...

Kedves Ezustmacko,
Nem tudom, hogy el e meg ez az oldal de en is szeretnek csatlakozni a zart bloghoz mert hasonlo cipoben jarok 28 evesen.
Email cimem:amonagnes@gmail.com
Koszonettel
Agi

Névtelen írta...

Kedves Ezüstmackó!

Remélem olvasod még ezt az oldalt. Nagyon hasznosakat írtál. Szeretnék csatlakozni a zárt csoporthoz, e-mail címem: dr.pinkm@gmail.com

Nagyon köszönöm!
Üdv:M

Unknown írta...

Szia! Remélem él még a zárt csoport. Szeretnék én is a tagja lenni. Sajnos én is ebben a cipőben járok amiben a sok előttem szóló is... Email címem: nati860312@gmail.com
Köszi