2009. február 22., vasárnap

Mi ez az egész??

Tegnap megjött... A ciklus 18. napján.
Mivel végig hőmérőztem, sajnos nem ért váratlanul. 9 napig 36.5 alatt volt szépen a hőm, a 10. naptól pedig elkezdett felmenni, 36.6-ra, 11. nap már 36.75 volt. Ekkor már sejtettem, hogy gáz van, ez túl korai. 
LH teszteltem, de az előző ciklusok alapján a 10. nap kezdtem csak. Halvány pozitív volt (ami negatívat jelent), a 11. napon (amikor már full pozitív szokott lenni) meg már nem is volt második csík. Valószínűleg volt PÉ, csak a 8-9. napon. A hőgörbém egyébként továbbra is tökéletes - ha nem lenne ennyire rövid. 9 nap után 8 nap luteális fázis, a 9. napon megjött. Eddig 12-12 nap volt.

Szerdán megyek dokihoz, akkor tudom meg a hormoneredményeimet (ráadásul pont ennek a rövid ciklusnak a 2. napján lett levéve a vér), meg a párom eredményeit is. Alig várom, elviszem kinyomtatva a fertilityfriend-es hőgörbéimet, kíváncsi vagyok, mit mond.

A ciklus 2. napjától egyébként Robitussin-t ittam vagy 10 napig, mert nagyon köhögtem. Lehetséges, hogy emiatt volt az egész? Nem értem. Már hosszú ideje olyan szép szabályos 24 napos ciklusaim vannak, csak egyetlen 18 napos ciklusom volt (pár hónapja), akkor amikor 3 hétig antibiotikumot szedtem. Lehet, hogy a gyógyszerek nálam erre is így hatnak? Remélem, szerdán okosabb leszek.

3 megjegyzés:

Nani írta...

A cickafark tea csodákra képes. Nekem segített és még nagyon sokaknak az ismerőseim közül. Beállítja a ciklus hosszát és elősegíti a peteérést is. Azzal ha kipróbálod nem veszítesz semmit. :)

Ezüstmackó írta...

Köszi szépen Nani, igyekszem beszerezni, bár erős a gyanúm, hogy felénk ezt nem lehet kapni :o(

Névtelen írta...

Nekem eddig a cickafark semmit nem tett pedig rendületlenül iszom :( Ugyanúgy hasfájós vagyok mikor megjön (nem is kicsit), ugyanúgy a ciklusom hossza is ingadozik, és ugyanúgy a baba se akar összejönni. Fél éve próbáljuk még csak - tudom ne aggódjak... Nem tudok nem aggódni :(