2009. április 3., péntek

Mit is mondhatnék...

A hőm leesett a cover line alá, egyelőre barnázok, de görcsöl a hasam, tuti még ma meg fog jönni. A puregonnal sikerült hát egy mindössze 14 napos ciklust produkálni, ovulációval, 6 napos lutális fázissal - fantasztikus, nem? :o((


Úgyhogy elkezdhettem telefonálni, hogy időpontot kérjek az átjárhatóságira. A doktornő 2 helyre is írt beutalót, ha az egyiknél esetleg túl késői időpontot tudnának csak adni. Felhívtam az elsőt, hát erre a hónapra (április 3-a van!) sajnos már teljesen tele vannak. Mikor lesz a következő ciklusom? Hehhe... 
Aztán felhívtam a másik helyet, és legnagyobb meglepetésemre be tudtak szorítani jövő hét szerdára, délután 2-re!! Úgy örülök!! A ciklus 6. napja lesz (ezt a vizsgálatot az 5. és a 10. nap között végzik), akkorra már rég nem vérzek. És nem a röntgenes verzió lesz, hanem a sokkal kímélőbb ultrahangos megoldás. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre...
Szerintem ma felhívom a doktornőt is és beszámolok neki a 14 napos puregon-os ciklusról, és elmondom, hogy ezek után pláne aggodalmaim vannak a puregon folytatását illetően. És mi lehet a 4 cm-es cisztámmal? Emiatt nem késnie kellett volna?
Áhh, nem értek én már semmit.

4 megjegyzés:

nani írta...

Uhh, nem értek én ezekhez a hormonbogyókhoz, de nekem is az volt a sejtésem, hogy nem a PÉ-vel van a gond. Bizti, hogy ez már mensi? Így szokott barnával kezdődni?

viola írta...

Az az érzésem,hogy nem fog kelleni az átjárhatósági.Az én terhességem is igy kezdődött rózsaszinu jött és a teszt sem volt teljesen pozitiv,elmentem uh-ra és az sem mutatta ki csak a hüvelyi.
Nagyon szoritok hogy sikerüljön,nem szabad feladni nekünk 6 év után sikerült,de sikerült és neked is fog!!

Ezüstmackó írta...

Annyira aranyosak vagytok, nagyon köszönöm, hogy szurkoltok!
De ahogy számítottam is rá, még aznap meg is jött, amennyire csak lehet. Alapvetően egyébként nem szokott barnázással kezdődni (max. a menstruáció napján pár órával a rendes vér előtt - most is így történt). Görcsölni sem szokott, legalábbis semmi extra - most viszont a szokottnál határozottabban jobban fáj, főleg a bal petefészkemnél (gondolom a ciszta).
Nagyon várom a jövő hét szerdát, a dokiból igyekszem kiszedni rögtön az eredményt (alapból minden azonnal a kezelőorvoshoz megy és majd ő tudatja) Majd beszámolok részletesen!

Nani írta...

Várjuk a beszámolót, és fontos, hogy továbbra sem szabad csüggedni! Hallod? Mi itt vagyunk, ha erő vagy biztatás kell! Csak előre nézz! Sikerülni fog!!!