2010. december 18., szombat

Tovább az úton...

Tündérek vagytok, hogy még mindig gondoltok rám és szurkoltok, pedig a blogot is teljesen elhanyagoltam az utóbbi időben... Nagyon sok pótolnivalóm van, és ígérem, hogy írni fogok egy jó hosszú összefoglalót erről az évről. Terhes egyelőre még nem vagyok, de az elmúlt hónapok jelei alapján egyértelműen jó úton járok! :o))
Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek, aki idetéved - váljon valóra minden álmotok!!! :o))

6 megjegyzés:

Nani írta...

Nagyon várom azt a jó hosszú összefoglalót és örülök, hogy jó úton jártok egy babóca felé. nagyon szorítok továbbra is. Békés karácsonyt és gyermekáldásos boldog új évet Neked!

Nyonyeszka írta...

De jó, hogy írtál! Várom a beszámolót! Békés, boldog Ünnepet kívánok Nektek! :-)

Eszter írta...

Veletlenul keveredtem erre, nagyon erdekes a sztori. Es nem okoskodni akarok, de valahogy ugy erzem, -bar most eppen nem abban a szakaszban vagy hogy meregetsz, dokihoz jarsz-, de szoval mintha nem a konkret szerveket kellene vizsgalni hanem pl agyalapi mirigyet, pajzsmirigyet. En semmi extra tunetet nem produkaltam testsulyom ok, kicsit sovany bmi szerint, de aranyos vagyok. Minden honapban atlag 30 naponta menstrualok hogorbek nagyjabol rendben de a dokino akihez (most kezdtem el a kivizsgalasokat) azt mondta lassan szokik fel a hom tehat 2-3 nap nem egyik naprol a masikra puff. Szoval egyelore az derult, hogy bazi magas a prolaktinom, azt neked neztek egyaltalan, mert egyszer sem emlitetted vagy en nem vettem eszre. Barnazok viszont sokat szoval a progim nem tokeletes. Szoval ez csak egy tipp, hogy az okot kellene kivizsgalni. Endokrinologus? Sok sokert es varom a friss beszamolot! Eszter

Nani írta...

Még mindig sehol??? Pedig nagyon várom azt a beígért beszámolót! :)

zsz írta...

Én is nagyon várom a beszámolót, gyakran benézek hozzád! Továbbra is szorítok nagyon! :)) (Nekem hétfőn lesz az első inszemem.... Hát kíváncsi vagyok...)

Ezüstmackó írta...

Eszter: persze, néztek már többször is prolaktint, meg tesztoszteront is, meg minden mást is, de soha semmi probléma nem volt vele.
Az orvosok is az okot próbálták vizsgálni, mindezt éveken keresztül, és gyakorlatilag nem jutottak semmire. Mindjárt írok végre egy hosszú beszámolót! Köszönöm Nektek a szurkolást!
Zsz: írj ám majd, hogy mi volt az inszemen! Drukkolok nagyon a pozitív tesztért!! :o)