2009. július 3., péntek

Az időpontok

Most hívtak a klinikáról a ma reggeli vérvételem eredményével: még nem lódult neki az LH-m (ma egyébként 3 LH tesztet is elhasználtam, és mind totál negatív lett, úgyhogy sejtettem én is, hogy nem vagyok még az LH csúcs közelében)
Ma este 8 órakor kell beadnom az Orgalutrant (az ovulációt késleltető injekciót), majd 50 IU Puregon injekciót. Holnap pontban éjfélkor pedig a tüszőrepesztőt - és hétfő délután 4 órára vagyok beírva inszemre (Drágámnak pedig du. 1-kor kell mintát adnia a klinikán)

A tüszőrepesztő beadása után kb. 36-40 óra múlva reped meg a tüsző (és a tájékoztató szerint a tüszőrepi után 38-42 órával végzik az inszemet) Vajon a tüszőrepi beadása utáni másfél napban nő még a tüsző, mielőtt megreped?
Csak remélem, hogy minden jól lett kiszámolva és elég érett és szép lesz a tüszőm addigra... Szurkoljatok! :o))

3 megjegyzés:

viola írta...

Én veled vagyok,és nagyon szoritok!

Ezüstmackó írta...

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :o)

A késleltetőt és a puregont már be is adta a férjecském (én sztem el is ájulnék, ha magamat kellene szurkálnom, persze biztos ehhez is hozzá lehet szokni...) Kicsit azért csípett az Orgalutran, és a bőröm is kipirosodott, és láthatóan be is duzzadt az oltás helye (a hasamon)
Remélem minden rendben lesz...

nani írta...

Persze, hogy minden rendben lesz! Mindent jól számoltak és minden jól fog alakulni. Fontos, hogy minden pozitív gondolatoddal a sikerre összpontosíts. Mi itt vagyunk és nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!