2009. július 4., szombat

Egy sikertörténet

...mert szükségem van rá, hogy ilyeneket olvassak :o) Egy amerikai fórumot olvasgatva találtam rá erre a történetre:

A lánynak összesen 6 inszeminációja volt. Az első 3-nál nem kapott gyógyszert a tüszőérés támogatására, a 4. és 5. inszemnél pedig Clomidot kapott, 100 mg-ot (én 50 mg-ot szedtem most naponta, azelőtt meg 25 mg-ot, és ez utóbbitól is lettek szép domináns tüszőim, csak kicsit később mint most), a ciklusa 3-7. napjáig kellett szednie. Az első 5 inszemnek BFN (Big Fat Negative) lett a vége, nem esett teherbe.
A 6. inszem esetében ugyanúgy Clomidot kapott, ugyanúgy 100 mg-ot, és ugyanúgy a 3-7. ciklusnapig kellett szednie. A ciklus 13. napján összesen 4 tüszőt láttak (18.5 mm, 16.5 mm, 13.5 mm, 13 mm). A 14. ciklusnap estéjén tüszőrepesztő injekciót adott be magának, és 36 órával később megcsinálták az inszeminációt. Az ovuláció utáni 14. napon pozitívat tesztelt - és kiderült, hogy hármasikreket vár!!
Azt mondja, szent meggyőződése, hogy a tüszőrepesztő szuri segített, ugyanis egyesegyedül ez volt, amiben különbözött ez az inszem az előzőektől.
A gyerekek (ld. fotó) a 31. héten születtek, egészségesek :o)

Na ez milyen már? :o) Gyereket akartál? Tessék, itt van rögtön három :o))) 5 évig hiába próbálkoztál? Semmi gond, most egycsapásra bepótoltad :o))

Ma éjjel én is megkapom a tüszőrepesztőt, aztán hétfőn mindent bele! :o) Na mi nem hármasikrekre gyúrunk, meg aztán amúgy is csak egyetlen domináns tüsző látszott az uh-n.
És soha nem szabad feladni. Ha most nem is sikerül, akkor majd sikerülni fog legközelebb. Vagy azután. Vagy azután...

1 megjegyzés:

nani írta...

Bizony ilyenkor nagyon sokat segítenek a sikersztorik! Nagyon ott vagyok ám veled lélekben! szorítok!